Звезда у недељу дочекује Војводину

58

Одбојкаши Црвене звезде у недељу (18,45 часова) у дербију 2. кола Суперлиге Србије дочекују Војводину НС семе.

Капитен црвено-белих Александар Гмитровић очекује веома узбудљив меч.

То ће нам бити прва утакмица на домаћем терену, пред нашом публиком. Играмо против Војводине, веоме озбиљне екипе која је можда и јача него прошле сезоне. Свакако да нас очекује узбудљив меч пошто се ради о две екипе која имају велики потенцијал – рекао је Гмитровић.

У првом колу Црвена звезда је доживела пораз у Нишу, а наш коректор верује да екипа неће поновити исте грешке које је правила у том мечу.

Резултат у Нишу био је изненађујући по нас и наше навијаче, али је то била јако добра утакмица. На крају се испоставило да имамо нову екипу, са доста младих играча и можда је неискуство било то које је пресудило у завршницама сетова. Извукли смо поуке из тог меча и грешке које смо правили нећемо поновити. Верујем да ће бити много боље у наставку сезоне – поручио је Гмитровић.

Утакмица 2. кола Суперлиге Србије између Црвене звезде и Војводине НС семе је на програму у недељу 22. октобра у 18,45 часова у дворани УСЦ Вождовац у Београду, уз директан ТВ пренос на РТС-у. Улазнице за меч ће се продавати на улазу у дворану по цени од 200 динара. Меч ће судити Мирко Јанковић и Иван Лазаревић.

Претходни текстСрећан рођендан, Немања!
Следећи текстПКБ први противник у Купу