Стојковић: Показали смо квалитет

51

Након меча Лиге Европе који су изавраници одиграли са Арсеналом Звездин десни бек Филип Стојковић истиче да су пропуштене прилике, посебно у првом полувремену, коштале његову екипу три бода.

Одиграли смо егал утакмицу, иако су многи сматрали да је Арсенал превелики фаворит пре почетка. Показали смо да можемо да играмо са њима, имали смо одличне шансе, посебно у орвом полувремену. Морали смо бар једну да искористимо. Грешке се на оваквим утакмицама не праштају, против тимова какав је Арсенал свака прилика мора да се искористи. На крају смо због тога несрећно изгубили утакмицу – рекао је Стојковић и додао:

Имао је Боаћи одличну шансу главом, Радоњић је два пута феноменално шутирао и Срнић је могао да нас доведе у вођство, али овог пута је недостајало среће. Сада је та утакмица иза нас, окрећемо се домаћем првенству, дочекујемо Младост из Лучана и надам се да ћемо наставити тамо где смо стали у Суперлиги.

Стојковић се осврнуо и на спорну ситуацију у финишу меча када је Родић добио други жути картон.

Причао сам са Вилширом на терену и рекао је да у енглеској лиги ситуација у којој је Родић добио други жути картон, не би уопште била санкционисана картоном. Нажалост, судија је синоћ доносио неке одлуке, нека оне иду њему на част.

Препуна Маракана била је додадни мотив на јучерашњој утакмици.

Феноменална атмосфера је била синоћ и мислим да је сваки Звездаш у овом тренутку поносан на Црвену звезду. Пресрећан сам што сам део екипе која је после десет година омогућила нашим навијачима да гледају велике европске утакмице на Маракани – поручио је Стојковић.

Претходни текстБорјан: Штета, велика штета
Следећи текстЦрвена звезда – Арсенал, шансе и гол (видео)