Дерби Звезде и Јединства отвара 2. коло

89

Одбојкашице Црвене звезде у петак (19 часова) очекује дерби меч 2. кола Суперлиге Србије у коме ће угостити екипу Јединства из Старе Пазове.

Протеклог викенда одигране су утакмице 1. кола у коме су црвено-беле биле убедљиве против новог суперлигаша, екипе Срема.

Веома нам је битно да смо Суперлигу започели онако како смо планирали, односно да смо узели три бода у утакмици у којој смо били изразити фаворити, с обзиром да је Срем нови суперлигаш. То није била нимало лака утакмица. Одржали смо игру и концентрацију на изузетно високом нивоу. Задовољна сам због тога и то је одличан увод у следећу утакмицу против Јединства – изјавила је капитен Црвене звезде Николина Лукић.

Наредног ривала Звездине даме врло добро познају.

Против Јединства смо одиграли неколико пријатељских утакмица у припремном периоду, али такмичарска утакмица је нешто сасвим друго. Мислим да смо спремне да пружимо још једну добру партију. Познајемо их добро, знамо одакле нам прети највећа опасност и верујем да ћемо остварити добар резултат – поручила је Николина Лукић.

Утакмица 2. кола Суперлиге Србије између Црвене звезде и Јединства игра се у петак 20. октобра од 19 часова у дворани УСЦ Вождовац. Улазнице за меч ће се продавати на улазу у дворану по цени од 200 динара. Меч ће судити Станислава Симић и Предраг Баланџић.

Претходни текстПораз у Сабадељу, црвено-бели у Купу Европе
Следећи текстАлимпијевић: Уз навијаче преко максимума