Звезда и Графичар настављају сарадњу

84

ФК Црвена звезда и ФК Графичар су 18. јануара ове године званично започели спортску сарадњу која предвиђа размену фудбалера и тренера два клуба.

Фудбалери Црвене звезде одлазe од тада на позајмице у Графичар како би добијали минуте на терену, и тиме уједно својим квалитетом резултатски помогли Графичару. Такође, тренери из нашег клуба одлазе у Графичар на усавршавање.

Више од 50 фудбалера рачунајући и првотимце и омладинце је до сада из Црвене звезде прешло у Графичар, те је на тај начин Графичар постао права филијала Црвене звезде. У првом тиму Графичара тренутно наступају четворица фудбалера Црвене звезде, од којих тројица имају потписан професионални уговор са клубом: Станковић, Стојић, Цветковић и Црнадак. Заједничким снагама ради се на напретку и фудбалера и тренера. У Графичару стасавају дечаци који већ показују завидан квалитет и потенцијал да одговоре захтевима клуба као што је Црвена звезда.

Осим лигашких окршаја, млађе селекције Графичара узимају учешће и на бројним турнирима за омладинце и кадете. Млади фудбалери напредују из дана у дан и скрећу пажњу на себе.

Црвена звезда већ остварује бројне победе и титуле у млађим категоријама, а тако ће бити и у будућности захваљујућу и споразуму о сарадњи Црвене звезде и Графичара.

Претходни текстМилијаш: Не пристајемо на бод
Следећи текстРочести о првом сусрету са Звездиним навијачима (ВИДЕО)