Пешић: На Маракани можемо много

58

Након убедљивог тријумфа у домаћем шампионату фудбалере Црвене звезде очекује трећи меч у групи ”Х” Лиге Европе. Изабраници Владана Милојевића у четвртак од 19 часова дочекује Арсенал.

Ући ћемо максимално озбиљно у меч, таквој утакмица мора да се приступи на тај начин. Не обећавамо претерано и не претимо никоме, али, као и увек до сада, оставићемо срце на терену. Гостује нам Арсенал након утакмице на којој смо дали 4 гола, сигурно нам самопоуздање расте. Свесни смо да ћемо морати и да се бранимо и да нападамо са 11 играча. Мислим да на Маракани имамо шансе, јер Звезда на нашем стадиону има посебну снагу. И раније су овде долазиле велике екипе као што су Бајерн, Милан, Арсенал и нико није био много најмоћнији од Звезде – рекао је Пешић.

Звездин шпиц Александар Пешић налази се у одличној форми. На мечу са Мачвом постигао је осми гол у сезони.

Захвалио сам се осмах на терену Радоњићу на фантастичној асистенцији. Одлично ме је пронашао и није ми било тешко да спроведем лопту у мрежу. Сваком нападачу значе голови, али и на претходној утакмици се показало да ја нисам играч који игра само за поготке. Пођеднако су ми важне асистенције, као и то да екипа побеђује. Ако постигнем погодак победа је још слађа.

Пешић се осврнуо и на претходни меч са Мачвом.

Звезда је фаворит у свакој утакмици. Мачва се добро показала, нису се затворили и бранили, већ су желели да се надигравају са нама. Ми смо на време дали гол и после нам није било тешко да тријумфујемо. Наставили смо са добрим резултатима и убедљивим победама.

Звездин нападач је посебно истакао колико екипи значи подршка коју имају са трибина.

Захвалио бих се нашим навијачима од којих имамо фантастичну подршку на свакој утакмици. Ово што су нам после утакмице са Мачвом приредили на северу нас је све дирнуло и дало нам додатан подстрек да у четвртак оставимо последњи атом снаге на терену – поручио је Пешић.

Претходни текстВетерани победници турнира у Велесу
Следећи текстПрви пораз у АБА лиги