Лука Илић: Пресрећан сам!

161

Млади фудбалер Лука Илић одиграо је први пут у каријери 90 минута у првој постави Црвене звезде, и успео је да своју партију крунише голом.

Почео сам прву утакмицу у каријери за клуб у којем сам већ три и по године и одиграо сам 90 минута. Када је био слободан ударац, Доналд ми је пришао и рекао „Изведи, мали, слободно“, тада сам видео да имају вере у мене. После тога сам се потпуно опустио. Играо сам своју игру. Имао сам неколико шанси које нисам искористио, али на крају сам успео да дам гол и то је невероватан осећај — рекао је Илић после утакмице и додао:

Гол посвећујем мами и тати који су били на трибинама, а поред њих верујем да су се највише обрадовали Радоњић и Пешић, то су моје Нишлије.

Његов млађи брат Лука Илић такође је у Куп утакмици против Динама одиграо 90 минута.

Брат је играо исто 90 минута, нисам могао да га гледам јер сам баш тада слетео. После сам гледаос нимак на ју тјубу и мислим да је одиграо зрело за своје године, али наравно да му тек предстоји рад. Још увек је рано за нас двојицу да играмо заједно. Он игра мало дефанзивније тако да није изненађење што није постигао гол, ја и у Омладинској школи играм офанзивније од њега — рекао је Илић.

Претходни текстМилојевић: Окрећемо се Арсеналу
Следећи текстРеми ватерполиста, одлука пада у Шпанији