Звезда у нову сезону креће из Ниша

76

Одбојкаши Црвене звезде у 1. колу Суперлиге Србије гостују у суботу (16х) у Нишу.

Тренер Звездиних одбојкаша Драган Кобиљски веома је задовољан учинком својих изабраника на припремама пред почетак сезоне.

Изузетно сам задовољан. Као прво похвалио бих стручни штаб који је радио са играчима док ја нисам био ту. Посао је веома добро обављен. Знамо који су наши квалитети ове сезоне и оно што је за нас јако важно јесте да се играчки квалитет побољша у предстојећој сезони. Наравно то нас никако не спречава да размишљамо о највишим могућим резултатима и у поход на те резултате крећемо из Ниша – изјавио је Кобиљски.

Нишлије су претходних сезона показале да могу бити веома неугодан ривал.

Као и многе екипе у Србији и екипа Ниша се доста променила. Искрен да будем нисам сигуран у каквом ће саставу наступити, али сам сигуран да ће имати бар двојицу искусних играча, што је уз Ковача и Батака који је дошао из Партизана већ довољно за изузетан респект са наше стране, а нарочито због чињенице да играмо у Нишу – закључио је тренер црвено-белих.

Утакмица 1. кола Суперлиге Србије између Ниша и Црвене звезде на програму је у суботу 14. октобра од 16 часова у дворани СЦ Чаир у Нишу. Меч ће судити Владимир Симоновић и Станислава Симић.

Претходни текстУрађен пројекат платоа на северу
Следећи текстЦрвено-беле против Срема на почетку Суперлиге