И ’’Mitsubishi’’ стао уз Црвену звезду

58

Кошаркашки клуб Црвена звезда мтс добио је ново појачање. Светски познати произвођач аутомобила, компанија ’’Mitsubishi’’ постао је нови Звездин партнер.

У новој сезони, КК Црвена звезда мтс има нови тим који је вредним и марљивим радом менаџмента клуба састављен за највише домете и у циљу испуњења зацртаних циљева. У намери да тренеру Душану Алимпијевићу и његовим изабраницима посао на терену буде олакшан, Звездин тим око терена постаје јачи из дана у дан.

У складу са тим менаџмент клуба довео је ново појачање – светски познатог произвођача аутомобила компанију ’’Mitsubishi’’. Намера Црвене звезде мтс је јасна и тимски рад представља апсолутни приоритет у његовом функционисању. С тога поред компаније ’’Peugeot’’ стиже и ново појачање из истог система – компанија ’’Mitsubishi’’. Поред правног лица ’’Euroimpex autogroup’’ који је увозник аутомобила ’’Peugeot’’ за Србију и Црну Гору, нови партнер клуба постао и ’’Inoto motors’’ који представља увозника аутомобила ’’Mitsubishi’’ на територији Србије и Црне Горе. Намера менаџмента групе је да додатно промовише бренд ’’Mitsubishi’’ и препознао је шампиона Србије и првака АБА лиге као адеквантан пут ка остварењу својих намера.

КК Црвена звезда мтс је бренд који спаја и који има за циљ да искористи пун потенцијал најпопуларнијег клуба у региону. Као једини представник АБА лиге у Евролиги, као суверени шампион Србије и вишеструки освајач Купа Радивоја Кораћа, Звездина обавеза је да у најбољем светлу представља државу и регион.

Остварење циљева једино је могуће ако у свом тиму има најбоље. КК Црвена звезда мтс се овим путем захваљује компанији ’’Mitsubishi’’ што је препознала огромне напоре које менаџмент клуба улаже да би Звезда била на месту које са својом историјом и богатом армијом навијача апсолутно заслужује.

Претходни текстЦрвено-беле против Срема на почетку Суперлиге
Следећи текстМилојевић: Размишљамо само о Мачви