Црвено-беле против Срема на почетку Суперлиге

68

Утакмицом против Срема у суботу (20х) у 1. колу Суперлиге Србије одбојкашице Црвене звезде започињу нову сезону.

Припремни период је завршен и после више од два месеца црвено-беле ће коначно заиграти званичну утакмицу.

Завршили смо најтежи део и сада почиње онај слађи, почетак сезоне. Надам се да смо спремни. Имали смо неколико турнира пред почетак Суперлиге, где смо забележили различите резултате, од нешто лошијих ка најбољем резултату који смо остварили на последњем турниру на припремама што ме посебно радује. Подигли смо ниво игре и очекујем да спремни уђемо у ово првенство – рекла Мирјана Мусулин, тренер женске сениорске екипе Црвене звезде.

Први ривал у новој сезони је и нови суперлигаш, екипа Срема из Сремске Митровице.

Очекивања су увек највиша. Верујем да смо у последњих годину, две показали да ова екипа поседује квалитет. Оно што би требало да нас издаваја од осталих екипа је то да без обзира ко је противник, да ли га оценимо као изузетног или просечног ривала, ми ћемо улазити максимално мотивисани, да дамо све од себе, да нашу игру доведемо до тог нивоа да гледамо само себе и да нам је наш учинак најважнији – поручила је Мирјана Мусулин.

Утакмица 1. кола Суперлиге Србије између Срема и Црвене звезде игра се у суботу 14. октобра од 20 часова у дворани Митровачке гимназије у Сремској Митровици. Меч ће судити Дејан Рогић и Зоран Радовановић.

Претходни текстЗвезда у нову сезону креће из Ниша
Следећи текстИ ’’Mitsubishi’’ стао уз Црвену звезду