Сезонске карте у продаји још само три дана

73

КК Црвена звезда мтс продаваће годишње улазнице за сезону 2017/2018 још само три дана. Ово је последња прилика за све заинтересоване да обезбеде сезонску карту која омогућава улаз на све утакмице црвено-белих у којима ће бити домаћини.

КК Црвена звезда мтс започео је сезону на најбољи могући начин. Три прве утакмице, две на домаћем терену и три победе. Црвено-бели настављају са великим изазовима, а за остварење циљева потребна је и ваша помоћ.

Звездаши, продаја годишњих улазница за сезону 2017/2018 обављаће се још само три дана (до 15. октобра). Продајна места су добро позната – Мали Калемегдан и пословница Евентима у ТЦ ’’Ушће’’. Радно време оба продајна места је сваког радног дана од 12 часова до 20, као и суботом од 10 до 18 сати.

Још једном вас подсећамо на привилегије које остварујете куповином сезонских карата:

Сваки нови купац сезонске улазнице КК Црвена звезда на поклон добија и чланску карту „ЗВЕЗДАШ“ чија је вредност у слободној продаји од 300 до 900 РСД у зависности од старосне категорије (Звездаш јуниор, Звездаш студент, Звездаш ветеран и Звездаш). Такође, актуелни власници чланске карте ЗВЕЗДАШ, куповином нове сезонске карте аутоматски бесплатно продужавају своје чланство у клубу.

И ове сезоне је организована традиционална „тикет лига”, а првих сто такмичара ће бити награђени од стране клуба и спонзора по завршетку Супер лиге Србије, када се обрачунају сви поени.

Годишње улазнице за сезону 2017/2018 ће осим готовином могу да се купе платним картицама, а за власнике кредитних картица Комерцијалне Банке и Банке Интеза омогућена је куповина на три или шест месечних рата.

Такође, сви власници сезонских карата за сезону 2016/2017 остварују право попуста од 1.000 динара. Цене у продаји су следеће:

ТРИБИНЕ А, Б, Ц и Д – 21.000 динара
ПАРТЕР Б и ПАРТЕР 4 – 34.000 динара
ПЛАВА ЛОЖА – 60.000 динара
БЕЛА ЛОЖА – 47.000 динара
ЛОЖА – 73.000 динара
СЕДИШТА ПОРЕД ТЕРЕНА – 268.000 динара
СЕДИШТА ПОРЕД ТЕРЕНА (2.ред) – 203.000 динара

Поред свих наведених привилегија никако не треба занемарити чињеницу да ће КК Црвена звезда мтс највећи број утакмица у првом делу сезоне играти у дворани ’’Александар Николић’’. Некадашња дворана ’’Пионир’’ је често била премала за све који су желели да буду део Звездиних евролигашких спектакла. Једина гаранција да ћете увек пронаћи улазницу за Звездине утакмице је управо сезонска карта.

Лопта је твоја, изађи на терен!

Претходни текстПотписани нови уговори са школама фудбала
Следећи текстЗвезда наставља борбу против рака дојке