Илић: Доказујем се из дана у дан

53

Млади Иван Илић је у победи у Купу Србије од 5:0 над Динамом из Врања повео на терену свих 90 минута. Звездин везиста истиче да је захвала на шанси коју је добио и нада се да ће их у будућности бити још више.

Ово је прва утакмица у сениорској конкуренцији на којој сам читавих 90 минута био на терену. Од мог дебија прошле сезоне, који је био велики подстрек за мене, чекао сам овај тренутак. Нисам очекивао да ће ми шеф указати овакво поврење, да ћу провести целу утакмицу у игру и захвалио бих се њему, као и стручном штабу, на шанси коју сам добио. Такође велику захвалност дугујем и својим саиграчима који су ме бодрили свих 90 минута – поручио је Илић.

Одличан рад са тренинга фудбалери Црвене звезде успели су да материјализују на јучерашњој утакмици.

Задовољан својом игром, мада могу много боље, са више трчања и борбе, али све ће то доћи на своје. Доста ми је помогло што сам протекле недеље био са екипом на мини приремама у Словенији. Тамо смо доста радили на тактици, увежбавали акције и нове начине да дођемо до противничког гола. То је мени као младом играчу посебно значило. Очекује ме још више труда и рада у будуности, наставићу да се доказујем екипи и стручном штабу и да спемно чекам своју шансу.

Млади Илић осврнуо се и на учинак своје екипе на мечу са Динамом.

Са 5 лопти које су завршиле у противничкој мрежи никако не можемо да будемо незадовољни. Одлично смо се затварали на утакмици, чекали смо њихове грешке које смо искористили на одличан начин. Сваки наш гол је био након грешке фудбалера Динама. Само треба да наставимо истим темпом и верујем да нећемо имати проблема ни у наредним утакмицама – поручио је Илић.

Претходни текстЦрвено-бели убедљиви у Загребу
Следећи текстЦрвено-бели отпутовали у Каунас