Звезда за Црвени крст Косова и Метохије

59

Фудбалери Црвене звезде угостили су данас децу са Косова и Метохије и донирали гардеробу и обућу Црвеном крсту Косова и Метохије.

Наши фудбалери хуманим гестом показали су да су увек уз српски народ на Косову и Метохији. Донирали су своје ствари Црвеном крсту како би оне стигле до оних којима су најпотребније. Такође, на данашњој утакмици шеснаестине финала Купа Србије са Динамом из Врања угостили су децу са Космета. Њих је сачекао Звездин капитен Мичел Доналд, са којим су малишани уживали у разговору и фотографисању. Заједно су испред свлачионице сачекали и остале Звездине првотимце уочи меча, пожелели су им много среће у Купу Србије, као и у осталим утакмицама које су пред њима.

Након тога, деца су отишла у музеј где су се упознали са богатом Звездином историјом и имали прилике да виде неке од највреднијих фудбласких трофеја који красе наше витрине. Педесеторо деце, колико је данас дошло на утакмицу, добило је и прикладне поклоне од Фудбалског клуба Црвена звезда, како би им ова посета остала у најлепшем сећању.

Јако ми је драго што смо у прилици да помогнемо људима са Косова и Метохије, а још сам срећнији што сам имао прилике да упознам ову децу, дружим се са њима и да се уверим колико им посета значи. Сви смо ми били деца, ја сам у њиховим годинама играо фудбал на улици и нисам имао баш добре услове. Зато ми је пуно срце када видим да можемо да им помогнемо и сигуран сам да ће оваквих акција бити још више – поручио је Мичел Доналд.

Претходни текстКадети 11 од 11!
Следећи текстЦрвена звезда – Динамо (Врање) 5:0 (3:0)