Ми смо шампионски тим

95

КК Црвена звезда мтс окупио је другу годину заредом партнере клуба на састанку пред почетак нове сезоне. Циљ радионице под називом ’’We are the champions team’’ (“Ми смо шампионски тим“) био је сумирање урађеног и најава нове сезоне.

КК Црвена звезда мтс окупио је другу годину заредом своје партнере. Место догађаја је и ове године била конференцијска сала хале ’’Баскет Ленд’’, а назив радионице је био ’’We are the champions team’’ (’’Ми смо шампионски тим’’).

Црвено-бели су ове сезоне реформисали тим који ће се борити на три фронта, али су амбиције остале исте. Баш тако може да се гледа и на рад менаџмента клуба са Малог Калемегдана. Већ богати спонзорски пул КК Црвена звезда мтс ове сезоне појачан је гигантима у својим областима који су препознали вредан и марљив рад клуба са Малог Калемегдана. Управо је он и донео фантастичне резултате претходних година, како на паркету, тако и ван њега. КК Црвена звезда постављен је на место где својом богатом историјом и реномеом и припада у сам врх европске кошарке, а то је оно што спаја наш Клуб и наше партнере – тежња ка највишим циљевима.

Окупљене на радионици ’’We are the champions team’’ поздравио је директор клуба Давор Ристовић који укратко направио кратак резиме напретка клуба у претходних шест година и захвалио се свим партнерима клуба који су дали немерљив допринос у уздизању КК Црвена звезда.

Реч је потом имао директор маркетинга Црвене звезде мтс Филип Сунтурлић. Он је представио програм целокупне радионице, а затим је и отворио радни део причом о маркетиншком потенцијалу који поседује Звезда. Уследила је презентација годишњег извештаја који је садржао целокупан сиже претходне сезоне и покрио све догађаје које је Клуб организовао у оквиру такмичарске сезоне, али и друштвено-одговорне акције. Партнери клуба могли су да се увере кроз бројке и графиконе како Црвена звезда из године у годину иде узлазном путањом и како резултатски, али и организационо припада друштву Евролигаша.

Једна од ствари у којој је Клуб постигао значајан напредак је свакако дигитал маркетинг. Фантастични визуали и идејна решења на званичним друштвеним мрежама КК Црвена звезда мтс у претходној сезони наведени су као главни разлог што је Звезда освојила треће место у избору за најбољи маркетинг у конкуренцији свих Евролигаша и екипа које се такмиче у Еврокупу. О путу до овог вредног признања говорио је Јанко Станковић који је додатно приближио партнерима клуба значај у свакодневној комуникацији Клуба и велике базе Звездаша преко друштвених мрежа.

Након краће паузе реч је имао портпарол клуба Игор Вујичин. Он је партнерима клуба презентовао какви су захтеви Евролиге и АБА лиге и шта сви заједно морају да ураде да би на те захтеве одговорили, а такође је говорио о односима Клуба и медија.

На крају су сви клупски партнери имали реч. Једногласно су изразили задовољство сарадњом са КК Црвена звезда мтс и истакли да је ’’привилегија бити уз таквог спортског гиганта’’.

КК Црвена звезда још једном је показао своју величину. Окупио је најбоље међу најбољима на једном месту и све то око свог широм Европе препознатљивог бренда. Многи партнери Клуба су баш посредством Звезде успоставили међусобну сарадњу на шта смо посебно поносни.

Партнерима клуба дугујемо велику захвалност јер су препознали марљив рад менаџмента Клуба. Без својих партнера КК Црвена звезда мтс не би био овако велики верујемо ћемо наставити у истом правцу, и даље тежити највишим циљевима које ћемо успешно остваривати.

Претходни текстУбедљив тријумф Звезде у првом мечу Континентал Купа
Следећи текстЗвезди треће место у Бањалуци