Рачић: Да наставимо са победама

56

Фудбалери Црвене звезде, иако са утакмицом мање, на првом месту на табели дочекују меч 11. кола Суперлиге Србије са Војводином. Млади везиста Урош Рачић очекује узбудљив сусрет екипа које заузимају прво и друго место на табели.

Очекује нас дерби кола, у госте нам долази јак противник. Војводина сваке сезоне покушава да се умеша у борбу за титулу и константно су у врху табеле. То даје додатну драж мечу који нас очекује у недељу, сигурно неће недостајати борбе и атрактивних потеза на терену. За нас је врло важно да забележимо још једну победу и да онда мирне главе можемо да се припремамо за окршај који нас очекује наредне недеље у Лиги Европе – рекао је Рачић.

Одличну гол разлику од 22 – 1 забележили су изабраници Владана Милојевића у досадашњем делу сезоне.

Сигурна игра у одбрани нам много значи, податак да смо примили само један гол битан је колико одбрамбеној линији, толико и остатку екипе. Види се да смо из утакмице у утакмицу све сигурнији и да смо решени да што дуже сачувамо своју мрежу. Такође, уз играче какве имамо не морамо да бринемо о головима, показали смо да је свако у екипи способан да затресе противничку мрежу.

Честе ротације у тиму због великог броја утакмица не представљају проблем фудбалерима Звезде.

Показали смо на претходном мечу у Чачку да и када изађемо у комбинованом саставу играмо доминантно. Ко год да се он мојих саиграча нађе на терену показује огроман мотив и завидно фудбалско знање. Шеф ми је указао велико поверење када ми је дао пуну минутажу на претходној утакмици. Прилика да игра првенствене утакмице много значи сваком младом фудбалеру. Надам се да ћемо у наставку сезоне ми нешто млађи наставити да добијатмо шансу. На нама је да напорно радимо, тренирамо и да оправдамо сваки минут који проведемо на терену – поручио је Рачић.

Претходни текстКарте за Војводину
Следећи текстСвечано уручена донација владе Јапана Џудо савезу Србије