Менаџмент Звезде бољи од новинара

85

У традиционалном окршају на ’’Euroleague Media day’’-у менаџмент КК Црвене звезде мтс појачан волонтерима одмерио је снаге са селекцијом новинара.

КК Црвена звезда мтс одржао је ’’Euroleague Media day’’ пред почетак такмичарске сезоне 2017/2018. Након тренинга Звездиних првотимаца, на паркет ’’Комбанк арене’’ истрчао је менаџмент Црвене звезде појачан волонтерима који су неизоставни део тима који свакодневно улаже велики напор да организација утакмица и пропратних догађаја буде на највишем нивоу.

Звезда је мало изменила свој тим у односу на претходне године када је менаџмент био представник црвено-белих на утакмици против новинара. Баш као што је случај са првим тимом црвено-белих, тим је био нов, али су амбиције остале исте па је тако остварена нова победа.

Резултат ни овог пута није био у првом плану, већ добра забава и жеља да се учврсти добра сарадња између менаџмента Црвене звезде мтс и новинара који прате црвено-беле. Мисија је била успешна, а верујемо да ће прилика за реванш бити већ следеће године на истом месту.

Претходни текстДани европске баштине на Маракани
Следећи текстСветски шампион домаћин елити у Београду