Боаћи: Тимским духом до победе

52

Изабраници Владана Милојевића наступили су у комбинованом саставу на мечу против Борца у Чачку и забележили су нови тријумф без примљеног гола у Суперлиги. Звездин нападач Ричмонд Боаћи постигао је свој десети погодак од старта сезоне у свим такмичењима.

И овог пута ћу се захвалити Богу што ми је дао снагу да постигнем погодак, као и што је подарио победу мојој екипи. Одлично сам се осећао на терену, могао сам да постигнем још неки гол, било је шанси, али најважније је да је ово било довољно за победу. Гобељић ми је упутио фантастичну лопту, није ми било тешко да је спроведем у мрежу. Одмах сам му честитао и захвалио се на томе. Без својих саиграча и овако доброг стручног штаба не бих ништа могао да постигнем и заиста ам срећан што чинимо заједно овако добру екипу у којој влада фантастична атмосфера – рекао је Боаћи.

Звездин нападач из Гане истиче да се услови за игру у Чачку не могу гледати као отежавајуће околност.

Терен јесте био натопљен од самог почетка меча, услови нису били онакви какве смо очекивали, али докле год оба тима играју а по 11 играча немамо права да се жалимо. Киша јесте утицала на то да не спроведемо у дело апсолутно све што смо планирали пре утакмице, лопта је другачије одскакла, али битна је само победа, све оно што јој је претходило ће се брзо заборавити.

Изабраници Владана Милојевића размишљају искључиво о наредном мечу који играју у недељу на свом терену против новосадске Војводине.

Веома је важно што смо победили у Чачку са 2:0, што смо приказали доминантну игру и освојили нова три бода. Такође, чињеница да поново нисмо примили гол нас све пођеднако радује и улива нам додатно самопоуздање пред предстојеће важне утакмице. Иако многи већ сада причају о мечу Лиге Европе са Келном који играмо следеће недеље, сви у тиму фокусирани смо само на утакмицу са Војовдином. Знамо да морамо да побеђујемо у свакој утакмици и зато смо максимално фокусирани на први следећи меч који долази, није нам битно које је име противника. Ако ми играмо најбоље што умемо можемо да победимо сваког – поручио је Боаћи.

Претходни текстСезонске улазнице поново у продаји!
Следећи текстАвив парк Звездара нови домаћин