Авив парк Звездара нови домаћин

95

Црвена звезда и Авив парк позивају све заинтересоване малишане да учествују у новом јавном часу школе кошарке. Нова дестинација је Авив парк на београдској општини Звездара, а термин субота 23. септембар од 16 до 20 часова.

Након сјајних догађаја у Зрењанину и Панчеву, црвено-белих караван стиже у Авив парк Звездара. У суботу, 23. септембра, они најмлађи Звездаши имаће прилику да тренирају са својим вршњацима и тренерима из КК Црвена звезда мтс. Сви заинтересовани који се пријаве, биће подељени по групама са оптималним бројем малишана за рад. Јавни час школе кошарке Црвена звезда, намењен је дечацима и девојчицама узраста од 7 до 12 година. Учешће је бесплатно али са обавезном претходном пријавом.

Пријаву можете извршити до суботе, на број телефона Авив парка Звездара: 011/288-01-41 (од 10-22). Биће то својеврсна кулминација турнеје Звезде чији су тренери и најмлађи чланови током лета радили на теренима на Малом Калемегдану, Златибору, Врњачкој Бањи, Зрењанину и Панчеву. Преко 1.000 малишана имало је прилику да тренира под стручним надзором Звездиних тренера. За многе од њих ово су били најлепши тренуци који остају у сећању за цео живот.

Са друге стране, Звездин тренерски кадар је сигурно међу полазницима препознао многе таленте и потенцијалне играче за будућност. Прошлонедељно гостовање у Авив Парку у Панчеву донело је јако вредан рекорд јер је окупило чак 196 малишана који су из Панчева, али и околних места дошли да уче од Звездиних тренера. Уз 20 полазника школе кошарке КК Црвена звезда мтс, бројка је премашила 200 најмлађих кошаркаша што је податак који нас чини веома поносним и даје подстрек јер смо сигурни да радимо праву ствар. Сада, градска општина Звездара има прилику да постави нови рекорд броја учесника, а задатак неће бити ни мало лак јер су бројке који караван школе кошарке КК Црвена звезда мтс бележи незапамћени рекорди.

У показним вежбама, али и занимљивм такмичењима тренери Звезде бираће најбоље који ће имати шансу да освоје вредне награде. Због великог интересовања, школа кошарке биће организована у групама које ће радити по 45 минута. За све учеснике намењене су поклон кесе спонзора а спрема и велико изненађење – дружење са бившим и садашњим кошаркашима Звезде!

Авив парк и КК Црвена звезда, организатори ових догађаја, са нестрпљењем очекују нови сусрет са малим кошаркашима и кошаркашицама. Сви предуслови за још један сјајан догађај су испуњени.

Поштовани родитељи, пријавите своју децу за школу кошарке. Проведите један леп дан са њима и поделите са њима њихову срећу. Нека дечији смех одзвања Авив парком Звездара!

Звеездини партнери ИДЕА и „Sport Vision“ обезбедили су и овог пута пакетиће за све учеснике, а Вивиа вода освежење. Напомињемо да је потребно да полазници понесу своје лопте, а све остало је обезбеђено.

Претходни текстБоаћи: Тимским духом до победе
Следећи текстДани европске баштине на Маракани