Доналд: Ефектан и важан погодак

43

Друга утакмица узастопно у домаћем првенству на којој Звездин везиста Мичел Доналд постиже фантастичан погодак из слободног ударца. Овог пута немоћан пред Доналдовим пројектилом био је голман Вождовца Зоран Поповић.

Сигурно је ово један од најлепших голова у мојој каријери, Добро ми иде са слободним ударцима од почетка ове сезоне. Данас сам био апсолутно сигуран у себе код прекида. Самопоуздање су ми дали претходни голови које сам постигао на сличан начин. Можда сам имао среће што Милијаш није био на терену, он такође одлично зводи слободне ударце, има много искуства. Ко ће шутирати зависи од тога ко се како осећа, од позиције лопте и много других фактора. Драго ми је што сам своје име уписао у листу најопаснијих извођача слободних удараца и доказао тренеру да може да рачуна на мене – рекао је Доналд.

Ни лоши временски услови, као ни вештачка подлога нису представљали проблем фудбалерима Црвене звезде да дођу до нове победе у Суперлиги Србије.

Заслужено смо победили данас, били смо боли ривал током читаве утакмице. Није нам било тешко, скоро сви наши играчи су већ имали прилике да играју на терену Вождовца, тако да нам сама подлога није представљала проблем. Због кише је лопта ишла брже него иначе, али било је лепо играти данас.

Изабранике Владана Милојевића већ за три дана очекује нови меч, гостовању Борцу у Чачку.

Уколико добијем шансу да играм даћу све од себе да поново на овакав начин обрадујем навијаче и у Чачку. Ипак, најважније је да наставимо да побеђујемо, а ко даје голове засита нам није у првом плану. Врло је важно да напоменем и да је ово још једна утакмица у којој нисмо примили гол, то показује колико смо доминантни на терену и треба само да наставимо и у среду у истом ритму – поручио је Доналд.

Претходни текстМилојевић: Играли смо дисциплиновано
Следећи текстКарте за Борац