Родић: Очекујем спектакл

65

Још два дана остало је до почетка такмичења у групној фази Лиге Европе. Изабраници Владана Милојевића очекују на свом терену екипу БАТЕ Борисова, а Звездин леви бек Милан родић очекује прави фудбалски спектакл.

Јако важна утакмица је пред нама, дуго и с нестпрљењем смо очекивали почетак групне фазе Лиге Европе. Овај меч за нас носи још већи значај јер играмо пред својим навијачима. Сигуран сам да нам неће бити лако, али очекујем да ћемо задржати позитиван скор пред својим навијачима и наставити са победама на домаћем терену. Видело се против Краснодара да сму Делије наш дванаести играч, на лицима њихових играча могао сам да приметим да су се уплашили од целокупне атмосфере. Која год екипа да дође на Маракану неће им бити свеједно – рекао је Родић.

Звездин леви бек добро познаје белоруску екипу.

Све екипе које су прошле у групну фазу поседују изванредан квалитет и никога не смемо да потцењујемо. Већ сам имао прилике да играм против БАТЕ-а, могу да кажем да доста познајем њихову екипу. Негују руски стил игре, тврда су екипа, играју борбено. Нису претерано добри техничари , али зато много раде на тактици.

Све навијаче Црвене звезде обрадовала је чињеница да је опоравак након прелома прста на нози Милана Родића успешно завршен. Звездин леви бек одиграо је свих 90 минута на мечу против Јавора у Ивањици.

То је била моја прву утакмицу након пет недеља паузе. Мало ми је требало врремена да се навикнем, осећао сам се на почетку меча за нијансу теже него иначе, али то је у овом тренутку потпуно нормално. Недостаје ми још једна или две утакмице да могу да кажем да сам 100 одсто спремам и верујем да неће бити никаквих проблема. Драго ми је што смо наставак првенства отпочели победом у Ивањици, значи нам то за самопоуздање. Лично ме и радује чињеница да нисмо примили гол, тиме сваки одбрамбени играч воли да се похвали – поручио је Родић.

Претходни текстВетерани Звезде гостовали у Срему
Следећи текстЗвезда славила и у петој провери