Рочести: Ново поглавље и моја нова породица

69

Амерички плејмејкер Тејло Рочести допутовао у Београд. Лекарски прегледи биће обављени у среду, а нови организатор игре црвено-белих одмах се прикључује екипи.

Ново појачање КК Црвена звезда мтс Тејлор Рочести, допутовао је у уторак у Београд.

Искусни плејмејкер црвено-белих, није крио задовољство новим изазовом који је пред њим, али и играњем пред навијачима које је назвао „најбољим на свету“ и о којима је писао и претходних година када није био члан Црвене звезде.

Ово је ново поглавље у мојој каријери, нова породица чији чу бити члан. Црвена звезда има најбоље навијаче у свету и веома сам узбуђен што ћу бити део свега тога. Једва чекам да кренемо, да упознам тренера, играче, менаџмент. Неколико недеља сам у заостатку и сада желим што пре да почнем да радим са екипом.

Тејлор Рочести каже да када је чуо за понуду црвено-белих, није имао много дилема, из више разлога.

Био сам узбуђен, због навијача и целог окружења које ме чека. Играо сам за Црну Гору и знам да кошарка овде живи у срцима људи. Као што сам рекао, ово је ново поглавље у мојој каријери. И сада идемо дан, по дан.

Све се догодило веома брзо. Пре само пар дана чуо сам за могућност да могу да дођем у Црвену звезду, и сада сам ту. Било је то чисто узбуђење. Сада ми је најважније да се што пре упознам са свима и да почнем да радим. Мој циљ је да сваког дана будем све бољи. Све што имам даћу навијачима. Изнећу срце на терен.

Рочести има огромно искуство играња у Европи. Ипак, нови формат Евролиге и најмање 30 утакмица је и за њега новитет.

Радујем се томе, поготово због новог формата такмичења. Прошле сезоне сам гледао многе утакмице Евролиге на ТВ-у и рекао сам да више то нећу да радим. Желео сам да будем део забаве. И сада имам ту прилику.

Црвена звезда има много младих играча, од Тејлора се очекује да помогне квалитетом, али и богатим искуством.

Имам 32 године, али сам веома гладан успеха. Као и млади играчи. Желим да мислим о себи као клинцу који ће да изађе на терен, бори се и игра кошарку – рекао је Рочести, који ће у среду одрадити неопходне лекарске тестове, и одмах се прикључити екипи.

Претходни текстТридесет најбржих чека посебна награда!
Следећи текстМилојевић: Спремни смо, као и увек