Играчи продају пакете улазница за ЛЕ!

28

Ред Стар шоп на западној трибини Звездиног стадиона у уторак ће бити препун, и то из више разлога.

Продаја пакета карата за утакмице које ће Звезда на свом стадиону одиграти у Лиги Европе одвија се по плану. Интересовање је велико, а жеља Црвене звезде је да прода што више пакета. Због тога, осмишљена је специјална акција.

У уторак, 12. септембра од 12 до 13 часова, у Ред Стар шопу на западној трибини Маракане фудбалери Црвене звезде продаваће пакете улазница за Лигу Европе. Бранко Јовичић, Александар Пешић и Филип Стојковић биће ваши домаћини и саговорници, а уједно и продавци карата. Наравно, наши фудбалери ће радо пристати и на фотографисање односно потписивање Звездиних артикала.

Али, то је само један део. Звездаш који буде купио највише пакета карата, као посебну награду добиће на поклон нови дрес Црвене звезде!

Ризикујемо да зазвучимо као реклама за „куповину из фотеље“, али ни то није све! Током трајања акције, односно док се у Ред Стар шопу буду налазили Звездини фудбалери, сви артикли ће се продавати по сниженој цени од 20%! Нисмо заборавили ни наше чланове, јер ће за њих попуст на све артикле током трајања овог дружења бити чак 30%!

Звездаши, видимо се сутра!