Ле Талек: Једва чекам наредни меч

81

Након врло густог распореда утакмица, изабраници Владана Миојевића ће, захваљујући репрезенативној паузи, имати прилику да напуне батерије пред наставак првенства.

Обожавам да играм утакмице, често сам говорио да мени одговара ритам када су мечеви на три дана. Можда сам и једини који се није обрадовао паузи, досадно је без фудбала. Ипак, заиста смо имали много мечева у протеклом периоду, а тек нас очекују велика искушења у септембру, тако да је добро што екипа има прилику да се одмори. Искористићемо три дана да напунимо батерије, а онда ћемо се вратити још јачим тренинзима како бисмо били потпуно спремни за Суперлигу и Лигу Европе — рекао је Ле Талек.

Сви љубитељи Црвене звезде могу да буду задовољни оним што је наша екипа показала од старта сезоне.

Први смо на табели, имамо одличну гол разлику и нисмо ниједном поражени у домаћем шампионату. Када на то додамо успех који смо остварили пласманом у Лигу Европе на овај краћи одмор сви смо отишли задовољни. Лично се налазим у доброј форми од почетка сезоне, није било никаквих проблема за мене. Допада ми се начин на који радимо са тренером Милојевићем, наш стил игре је врло атрактиван и леп и због тога могу да кажем да имам огромну жељу да останем у Црвеној звезди. Никада не можете да знате шта носи сутра, али моја жеља је да играм Лигу Европе са Црвеном звездом.

Звездин штопер осврнуо се и на јучерашњи вечити дерби.

Није била нимало лака утакмица, само три дана након што су обе екипе обезбедиле пласман у Лигу Европе. Видео сам на терену да је много играча било уморно због утакмица које су се играле у четвртак. Можда је баш зато исход меча овакав какав јесте. Ми смо имали иницијативу током читавог меча, створили смо више шанси, али овог пута ниједна лопта није завршила у противничкој мрежи. То је фудбал, уколико не постигнете гол, колико год да сте бољи, не можете да победите — поручио је Ле Талек.

Претходни текстЗвезда све ближа титули!
Следећи текстТерзић: Навијачи, хвала! Нема одлазака