Фримпонг: Наставићемо у истом ритму

34

Сусрет вечитих ривала овог викенда одрзаце се по 155. пут. Изабраници Владана Милојевића после пет одиграних кола имају три бода предности у односу на свог сутрашњег ривала.

Дерби је заиста посебна утакмица у српском фудбалу, имао сам прилике то да осетим. Играо сам дерби два пута и мислим да је дошло време да забележим своју прву победу над вечитим ривалом. Одлично смо почели сезону, имамо фантастичну гол разлику, немамо пораз и заиста мислим да можемо да се надамо најбољем у предстојећем дербију. Верујем да ћемо наставити у истом ритму јер идемо утакмицу по утакмицу и максимално смо фокусирани на сваког свог противника – рекао је Фримпонг.

Због великог броја утакмица честе су промене у одбрамбеној линији Црвене звезде.

Немам проблем са самопоуздањем, ни када не играм, ни када сам на терену. Све је то фудбал и увек верујем у себе. Задовољансам како сам одиграо претходни меч и сада очекујем још више од себе. Увек дајем све од себе, на сваком тренингу и утакмици и то мора да се исплати.

Сјајна атмосфера присутна је у екипи након обезбеђеног пласмана у Лигу Европе.

Велики успех смо остварили против Краснодара и на све нас је тај меч оставио сјајан утисак. Први пут сам играо у таквом амбијенту и пред таквим навијачима, заиста незаборавно искуство за све нас. Ништа мање не очекујем ни на дербију, наши навијачи су нам увек ветар у леђа – поручио је Фримпонг.

Претходни текстКошаркашице, правац на Калиш!
Следећи текстНајмлађи Звездаши спремни за нову сезону