Савић и Гобељић након жреба

104

Црвена звезда је данас, нешто после 13 часова, добила противнике у групној фази Лиге Европе. Изабраници Владана Милојевића одмериће снаге са Арсеналом, Келном и Бате Борисовим.

Добили смо јако тешку група и свима нама ће бити част и привилегија да играмо против тако великих имена европског фудбала. Можда је Бате Борисов најмање звучна екипа, али они су врло озбиљан тим који много улаже у себе, имају фантастичне играче и сигурно нам неће бити лако. Никога не потцењујемо, али исто тако ниједног противника не респектујемо превише. Надметаћемо се, даћемо све од себе, као што је то био случај и против Спарте и Краснодара, који су такође јаки противници — рекао је Вујадн Савић.

Марко Гобељић истакао је да је његова екипа у квалификацијама показала да има квалитет.

Очекивао сам лакшу групу, али сигуран сам да имамо шансе. Ни Келн ни Бате Борисов нису много јаче екипе од Краснодара, а против њих смо показали колико можемо. Наравно, Арсенал се издваја као фаворит, али не бих нас отписивао пре меча. Имамо три прилике за пуну Маракану и незаборавну атмосферу — истакао је Марко Гобељић.

Пре првог европског окршаја у групној фази Лиге Европе Црвену звезду очекује 155. вечити дерби.

Потпуно сам окренут дербију, имамо времена да размишљамо о противницима у европским утакмицама касније. За нас је велики успех што смо ушли у Лигу Европе, али сада морамо да поновимо добру игру против Партизана — закључио је Савић.

 

Претходни текстЖреб: Арсенал, Бате, Келн
Следећи текстМилојевић: Добра група