Џајић: Тешки и атрактивни противници

88

Почасни председник Црвене звезде Драган Џајић осврнуо се на ривале са којима ће наша екипа одмерити снаге у групној фази Лиге Европе.

Звезда није имала среће у жребу, добили смо врло јаке противнике. Ипак, морамо да играмо са свима. Биће то атрактивне утакмице, на нама је да се добро припремимо и да се носимо са сваким ривалом. У овом тренутку нам је најважније да смо остварили велики успех и прошли у Лигу Европе после десет година, то је огроман ствар за ову генерацију. Искуство које су стекли од старта квалификација много ће значити за стварање овог тима — рекао је Џајић.

Џајић је истакао да ниједну екипу из групе изабраници Владана Милојевића не смеју да потцене.

Сигурно је Арсенал најатрактивнији противник, али никако не бих потценио Бате Борисов. Они су одличан клуб у сталном прогресу, играли су Лигу шампиона прошле године, сада су поново у Европи. Имају континутитет добрих резултата, искусне играче, велики буџет. Свакако су противник за респект.

Навијачи као дванаести играч биће огроман адут Црвене звезде.

Свакој утакмици приступамо на исти начин, битно је колико ми можемо. Кроз европске и првенствене утакмице стварамо одличан тим. Желимо да имамо што више утакмица као јучерашњу против Краснодара. Треба нам што више утакмица као јуче, да наши навијачи задовољни напуштају стадион.Црвена звезда на Маракани пред својим навијачима може да победи сваку екипу. Сви заједно очекујемо нове спектакле и победе — поручио је Џајић.

Претходни текстМилојевић: Добра група
Следећи текстРаспоред утакмица у Лиги Европе