Доналд: Огроман успех!

100

Уз подршку више од 50 000 навијача на стадиону „Рајко Митић” Црвена звезда савладала је руски Краснодар и пласирала се у Лигу Европа. До највећег успеха у послед њих десет година екипу Звезде је са капитенском траком на руци предводио Мичел Доналд.

Невероватно! Фантастична утакмица је иза нас. Не смемо да заборавимо да је Краснодар одлична екипа са врло искусним играчима. Урадили смо нешто заиста посебно за Црвену звезду, постигли смо два феноменална гола и пласирали се у Лигу Европе. Мало је речи које могу да опишу нашу срећу у овим тренуцима. Ово сам чекао и овоме сам се радовао пуне две године – рекао је Доналд.

Као кључ успеха Доналд види нову енергију коју је у екипу донео тренер Владан Милојевић.

Урадили смо ово као тим, Црвеној звезди је био потрбан овакав успех. Огромна је заслуга у свему овоме нашег тренера Милојевића, донео је сјајну енергију за врло кратко време. Имали смо и раније одличне тренера, али начин на који је он формирао екипу, атмосфера коју имамо и са младим и новим играчима је заиста нешто посебно. Сви се одлично слажемо и разумемо, осећамо се као тим и ово што смо јуче урадили је награда за напоран рад који смо уложили.

Утакмицу са Краснодаром Звездин везиста истакао је као најемотивнију у каријери.

Прошле године против Лудогореца било је такође врло емотивно, али у негативном контексту. Сви се сећамо шта је Канга тада урадио, много се причало о томе. Јако сам срећан што се ове године искупио за све. Надам се да ће се од сада сви сећати само овог фантатичног гола, јер нам је он обезбедио пласман у Лигу Европе.

Песма Делија носила је изабранике Владана МИојевића до најважније победе.

Када сте на терену и на секунд погледате у трибине, видите атмосферу, осећате се невероватно. Не постоји екипа која дође на Маракану, а да се не уплаши од салине подршке коју ми имамо са трибина. То је нешто што се не виђа сваког дана. Неизмерна је количина љубави коју сви ми добијамо од навијача. Зато сам пресрећан што сам члан ове породице и желео бих да останем део Црвене звезде што дуже је могуће. Наши навијачи нам на сваком мечу пружају подршку, а јуче су отишли и корак даље. Делије, хвала вам – поручио је Доналд.

Претходни текстМилојевић: Не смемо да станемо овде!
Следећи текстКарте за дерби у продаји