Графичар – Црвена звезда 0:2 (0:2)

93

Одлагање меча 6. кола Суперлиге Србије са Борцем из Чачка фудбалери Црвене звезде искористили су да одиграју пријатељску утакмицу са екипом Графичара.

Меч са екипом са којом Црвена звезда има одличну сарадњу и у којој игра велики број наших омладинаца одвијао се у правој фудбалској атмосфери пред пуним трибинама. Тренер Владан Милојевић на терен је извео играче који су у претходним утакмицама имали мању минутажу, као и неколико омладинаца.

Прва изгледна прилика за нашу екипу виђена је у 7. минуту када је Вучићевић покушао да лобује голмана Станковића, али је лопта отишла преко гола. Пет минута касније, на другој страни снажно је шутирао Зорић, али Кахриман је био на правом месту и ухватио је лопту.

У 10. минуту виђен је први гол на мечу. Гобељић је са ивице казненог простора одлично асистирао Милићу, а Звездином крилном нападачу није било тешко да лопту пошаље у мрежу.

Још једна шанса за Црвену звезду забележена је у 17. минуту. Одлично је сам прошао по левој страни Аџић, стигао до противничког петерца одакле је асистирао Рикардињу. Звездин Бразилац је шутирао прецизно и снажно, али одлично је реаговао млади голман Станковић.

На полувреме отишло се са резултатом 0:2. У 40. минуту Рикардињо је фантастично послао лопту у празан простор, прихватио је Вучићевић који се одлично снашао и у три корака матирао голмана Графичара.

У другом делу игре, Луковић је у 58. минуту одлично пронашао Вучићевића, који је затресао противничку мрежу, али је за корак био у офсајду.

У наставку меча било је шанси на обе стране, али без већих узбуђења и конкретне завршнице тако да је резултат на крају утакмице остао исти као и на полувремену, 0:2.

Графичар – Црвена звезда 0:2 (0:2)

Терен: Стадион „Графичара“. Гледалаца: 500. Стрелци: Милић у 10′ и Вучићевић у 40′.

Црвена звезда: Кахриман, Фримпонг, Рачић, Милијаш, Аџић, Милић, Милошевић, Вивеирос, Гобељић, Рикардињо, Вучићевић.
Резерве: Гордић, Бабић, Луковић, Сантрач, Ковач, Даничић, Маркос, Шиканић, стојић, Перић.

Графичар: Станковић, Бумбар, Средојевић, Радојевић, Зорић, Селаковић, Прерадовић,, Шарчевић, Цветковић С, Црнадак, Кузмановић.
Резерве: Шкорић, Маричић, Бајчић, Терзић, Николић, Марић, Добрић, Лисичић, Трнинић, Цветковић С., Челебић.

Претходни текстЛесор: Велики рад, изазов и прилика за мене
Следећи текстМилан Бунчић седми на ЕК за јуниоре у Араду