Звездина школица кошарке – заједно учимо прве кораке

175

КК Црвена звезда мтс објављује важне информације везане за „школицу кошарке“ која наставља са радом. Право уписа имају сва деца која су напунила 6 година и старија. Чекамо Вас…

КК Црвена звезда мтс велику пажњу у свом систему полаже и на кошаркашко „описмењавање“ и прве кораке најмлађих.

Тако ће и ове године важан сегмент у раду клуба бити и „Звездина школа кошарке“ у коју упис траје током целе године.

Ипак, нови „циклус“ уписивања најмлађих кошаркаша почиње са новом школском годином. КК Црвена звезда мтс као и сваке године, обавештава све заинтересоване да је за све нове чланове први месец тренирања бесплатан.

Мрежа школа са којима сарађује клуб је изузетно велика, а КК Црвена звезда мтс објављује имена школа на територији Београда, у којима ће се одржавати тренинзи ове године:

ОШ Синиша Николајевић , ОШ „Свети Сава”, ОШ “ Сава Шумановић”, ОШ „Бора Станковић”, ОШ „Браћа Јерковић”, а и ове године тренинзи ће се одржавати у „Баскет Ленду” на Чукаричкој Падини. Тачни термини одржавања тренинга биће објављени до 1.септембра.

Децу и ове сезоне очекују бројни поклони током године као и такмичења у интерној лиги школица, учешћа на свим минибаскет фестивалима, и промоцијама „звездине школе кошарке“, дружење са првотимцима КК Црвена звезда мтс…

Детаљије информације сви заинтересовани могу добити и путем мејла:abasta@kkcrvenazvezda.rs, такође и на број: 066 325-955.

Контакт особа је Александар Баста, координатор Звездине школе кошарке и кампова КК Црвена звезда мтс који су и ове године били изузетно добро посећени са преко 450 полазника из Србије и иностранства, што је још једна потврда квалитетног рада са млађим селекцијама клуба.

Претходни текстСавић: Верујем да ћемо допунити историју
Следећи текстПешић: Једва чекам пуну Маракану