Пешић: Једва чекам пуну Маракану

74

Мање од минута у игри било је довољно Александру Пешићу да се упише у стрелце и постави коначан резултат утакмице Краснодар – Црвена звезда.

Пешић је у 71. минуту искористио одличан продор и асистенцију Немање Милића и Звезди донекле олакшао посао пред реванш.

Не знам колико секунди је прошло, али био је први контакт са лоптом. Леп је осећај дати гол, али наравно увек остаје жал због пораза. Мислим да је ово добар резултат пред реванш, даћемо све од себе да у реваншу победимо. Мислим да нас је мало омела одређена доза страха у почетку утакмице, али не бих да се враћам на то, мислим да смо дали максимум и то је најбитније. Имамо целу недељу да се припремимо за реванш, можда ће ми пријати и пријати пауза односно то што је меч са Борцем одложен, можда и неће, не знам, али увек се трудим да дам максимум — речи су Пешића.

Све очи сада су упрте у наредни четвртак када следи реванш. Утакмица између Борца и Црвене звезде која је требало да буде одиграна у недељу, одложена је због неадекватног терена.

У реваншу очекујем борбу и надам се проласку даље. Једва чекам да видим пуну Маракану. Мислим да пуна Маракана не може лоше да утиче на нас, напротив. Они су добра екипа. Играју модеран фудбал, пас игру, зна се ко шта ради на терену. Но, знамо и ми како играмо на Маракани, сада ће њима бити теже. Мислим да и ми морамо више да нападамо, а опет да не срљамо.Сви ми некако очекујемо да прођемо. Стварно ће бити тешко, али покушаћемо да после 10 година уђемо у групе — рекао је Пешић.

Претходни текстЗвездина школица кошарке – заједно учимо прве кораке
Следећи текстАнђелковић и Стојковић након Краснодара