Фелдин: Очекује нас узбудљива сезона

97

Нови бек Црвене звезде мтс Џејмс Фелдин допутовао је у Београд. Након што обави неопходна тестирања у среду, Фелдин ће се ставити на располагање тренеру Душану Алимпијевићу.

Нова узданица Црвене звезде мтс Џејмс Фелдин допутовао је летом из Атине у Београд у поподневним часовима. Американца је на аеродрому ’’Никола Тесла’’ дочекао директор Клуба Давор Ристовић, уручио му пригодне поклоне из Звездиног „Fan Store“-а и разговарао са новим беком црвено-белих.

’’Како напредују тренинзи? Како изгледа тим?’’, упитао је Ристовића Џејмс и већ је било јасно да са нестрпљењем очекује да се придружи саиграчима. То ће се догодити веома брзо јер ће Фелдин у среду обавити потребне прегледе и одмах се ставити на располагање тренеру Душану Алимпијевићу.

Прилика је била и да поразговарамо мало са Џејмсом Фелдином.

Лет је прошао сјајно. Морао сам мало да причекам ствари јер сам их баш пуно понео – рекао је на почетку разговора видно расположени Џејмс Фелдин уз каракеристичан осмех, а потом наставио:

Веома сам узбуђен што сам дошао у Црвену звезду. Већ имам иза себе осам година искуства у европској кошарци и спреман сам за следећи корак. Истраживао сам о Београду, а о навијачима већ пуно знам и биће сјајно играти уз такву подршку. Бићу у потпуности у служби тима и даћу све од себе, зато сам овде. Очекује нас веома узбудљива сезона.

Фелдин је потом причао о навијачима Звезде са којима је имао прилике да се сусретне у дресу Панатинаикоса.

Невероватно је играти кошарку у атмосфери какву праве Звездини навијачи. То су сигурно најбољи навијачи у Европи. Узбуђен сам што ћу сваке недеље играти у таквој атмосфери – закључио је Американац.

Фелдин се потом упутио у хотел ’’Crown Plaza’’ где се сместио и отишао на заслужени одмор након дугог пута који је водио од Сједињених Америчких Држава, преко Грчке, све до српске престонице.

Претходни текст„Звездаши питају“ | Филип Стојковић
Следећи текстСписак путника за Русију