„Peugeot“ и Звезда у истом тиму

114

Реномирани произвођач аутомобила „Peugeot“ нови је технички спонзор КК Црвена звезда мтс. Уговор између Звезде и светски познате компаније потписан је на две године.

КК Црвена звезда мтс наставља да се појачава на терену, али и ван њега. Након још једне историјске сезоне обогаћене са три трофеја, у новој сезони ангажовано је још једно реномирано појачање.

Од сезоне 2017/2018 Црвена звезда и „Peugeot“ ће наступати у истом тиму! Сарадња са чувеним француским произвођачем аутомобила договорена је на две године.

Менаџмент КК Црвена звезда мтс наставио је континуитет склапања уговора са најуспешнијим брендовима у својим областима. Вредан и марљив рад свих структура клуба са Малог Калемегдана направио је од Звезде не само лидера у региону, већ и респектабилан клуб на нивоу Европе. Једини представник региона у Евролиги на тај начин представља и магнет за оне најуспешније, а још једна потврда тога је и потписан двогодишњи уговор са реномираним брендом у свету аутомобила.

У Црвеној звезди смо препознали вредности које карактеришу и наш бренд – емоцију, посвећеност и континуинирану тежњу да будемо у самом врху – истакао је Немања Живојиновић директор маркетинга „Euroimpex autogrup“, ексклузивног увозника „Peugeot“ возила за Србију и Црну Гору.

Најбољи препознају најбоље па је тако „Peugeot“ препознао квалитет и величину бренда КК Црвена звезда. По постигнутом договору „Peugeot“ ће менаџменту, тренеру и играчима Звезде уступити пет возила на коришћење и то моделе 108, 208, 308, 2008 и 3008.

О новом партнерству причао је и директор маркетинга Црвене звезде мтс Филип Сунтурлић.

Велика нам је част и привилегија што смо потписали уговор са реномираним произвођачем аутомобила какав је „Peugeot“. Менаџмент клуба годинама улаже велике напоре да све око терена буде на нивоу партија првотимаца Звезде који бележе историјске резултате. Изузетно смо поносни што се труд и квалитет нашег рада препознаје широм Европе. Још један доказ за то је двогодишње партнерство са једним од лидера у свету аутомобилизма – истакао је Сунтурлић.

Слоган новог Звездиног партнера гласи ’’Motion & Emotion’’ што се у потпуности поклапа са постулатима који су црвено-беле издигли у сам врх европске кошарке. У наредне две године „Peugeot“ и Црвена звезда мтс наступаће у истом тиму, а то је гарант испуњавању највиших циљева које пред собом ова два гиганта увек постваљају.

Званично представљање сарадње компаније „Peugeot“ и КК Црвена звезда мтс биће одржано у септембру.

Претходни текстПауновић кошаркаш без граница
Следећи текстБабић: Верујем у своју екипу