Пауновић кошаркаш без граница

456

Талентовани бек КК Црвена звезда мтс Зоран Пауновић добио је позив да учествује на престижном кампу ’’Кошарка без граница’’ који се од 13. до 16. августа одржава у Тел Авиву.

КК Црвена звезда мтс добио је још једну потврду за изузетан рад са млађим категоријама. Наиме, талентовани бек Зоран Пауновић добио је позив да учествује на престижном кампу ’’Кошарка без граница’’ који окупља најталентованије играче узраста од 17 година.

Пауновић је на тај начин уврштен међу десет најталентованијих Европљана који имају прилику да своје знање и вештине прикажу у Тел Авиву од 13. до 16. августа. Њихове таленте развијају НБА и европски играчи, као и тренери из целог света. Списак тренера довољно говори о каквом еминентном кампу је реч па ће тренинге водити асистент у стручном штабу НБА шампиона Голден Стејта – Рон Адамс, легенда израелске кошарке и НБА звезда Омер Каспи, легендарни центар Сан Антониа Адмирал Дејвид Робинсон и млади тренер богатог интернационалног искуства Рајан Паноне.

Званични партнер кампа ’’Кошарка без граница’’ без граница је компанија НИКЕ која је и нови технички партнер КК Црвена звезда мтс и она ће обезбедити сву потребну опрему за учеснике.

Подсећамо да су кадети и јуниори КК Црвена звезда мтс актуелни шампиони Србије, а Зоран Пауновић је био члан обе селекције. Пауновић је био и најкориснији играч завршног турнира за кадете.

Након прошлогодишњег одласка Алексе Ускоковића на камп ’’Кошарка без границе’’, Пауновићево уврштавање у друштво најбољих представља још једно признање за црвено-беле.

Поносно истичемо да је и члан шампионки Србије, Јована Ђорђевић, још један представник црвено-беле породице на елитном кампу у Тел Авиву.

Претходни текстФримпонг: Мотивисани смо и жељни победа
Следећи текст„Peugeot“ и Звезда у истом тиму