Бабић: Верујем у своју екипу

47

У одличном расположењу, након забележене осме победе у низу, изабраници Владана Милојевића припремају се за пут у Русију. У четвртак, са почетком од 19 часова, очекује их један од најважнијих мечева сезоне против Краснодара.

До сада смо били фокусирани на домаће првенство, радује ме што смо остварили добре резултате који нам много значе за самопоуздање пред пут. Наступали смо у комбинованим саставима у претходним утакмица и сви играчи су се показали одлично. Све наше навијаче може да радује чињеница да на свакој утакмици неко други постигне гол, имамо велики избор играча које наш тренер ротира на одличан начин. Зато сам сигуран да ће, која год стартна постава да изађе на меч са Краснодаром, сваки играч на терену дати све од себе да прођему у групну фазу Лиге Европе. Сигурно то неће бити лак меч, али по ономе што виђам сваког дана на тренинзима и по атмосфери која влада велики сам оптимиста и уверен сам у добар резултат – рекао је Бабић.

Први пут на званичном мечу штоперски тандем Звезде чинили су Бабић и Фримпонг.

Није нам тешко да се разумемо на терену, у ком год саставу да наступимо одлично се снађемо. Зато и тренирамо, да бисмо у оваквим ситуацијама играли без грешке. Докле год свако од нас испоштује оно што тренер тражи верујем да неће бити проблема.

Звездин штопер осврнуо се на јучерашњу победу над екипом Бачке од 3:1.

Време нам је погодовало за игру, није било вруће као што смо навикли у претходним утакмицама. Бачка се добро борила јуче, али од самог старта смо наметнули свој ритам, постигли голове на време и није било већих проблема. Наставили смо са ефикасном игром и драго ми је што публика на нашим утакмицама може увек да види доста погодака. Остаје жал што смо несмотрено примили гол, имали смо леп низ утакмицама у којима смо сачували мрежу, али најважније је да смо освојили нова три бода и да смо се учврстили на првој позицији. Навијачи су направили сјајну атмосферу, то нам заиста много значи. Очекујем да ће на реваншу против Краснодара стадион бити пун и да ћемо уз подршку са трибина урадити оно што се очекује од нас – поручио је Бабић.

Претходни текст„Peugeot“ и Звезда у истом тиму
Следећи текстПремијера нове Звездине емисије!