Тим који тежи највишим циљевима и достиже их

100

Маркетинг тим КК Црвена звезда мтс вредно ради у достизању највиших циљева које поставља пред собом. Као производ марљивог рада су и резултати које постиже што нас чини веома поносним. Један од њих је премашена бројка од 50 хиљада пратилаца на твитеру.

КК Црвена звезда мтс годинама уназад постиже огромне успехе. Суверени шампион Србије, троструки освајачи АБА лиге такође је и једини представник региона у Евролиги што представља велику част, али и обавезу. У избору легенда Евролиге Звезда је проглашена за најтежег домаћина и највеће изненађење Евролиге, нимало случајно када се погледа какви великани европске кошарке су полагали оружје у гротлу београдске Арене и дворане ’’Александар Николић’’.

С тога, велики организациони изазови постављени су пред менаџмент клуба који има обавезу да и ван паркета испрати све захтеве Евролиге. Тим који је у потпуности посвећен Црвеној звезди и њеним навијачима, марљиво ради да Звезда одговори свим захтевима Евролиге, али и огромне армије навијача.

Подсећамо, маркетинг Црвене звезде мтс добио је ’’бронзано одличје’’ у конкуренцији свих Евролигаша и тимова који се такмиче у Еврокупу. На састанку у Барселони Ђорди Бартомеу је предао бронзани трофеј директору маркетинга Звезде Филипу Сунтурлићу, а у образложењу је јасно назначено да је дигитал маркетинг Црвене звезде апсолутни лидер на нивоу Европе. То је нешто на шта смо веома поносни.

Креативност и марљив рад донеле су поменуто признање, али и наишли на фантастичне одјеке који су далеко премашили границе региона. Визуелна решења носили су снажне поруке, календар за 2017. годину је донео нешто потпуно ново и иновативно када су играчи КК Црвена звезда мтс представљени као суперхероји, а друштвено-одговорне акције подигли ниво свести о људима који се потпуно неправедно нађу на маргини друштва. И то је само део.

Поменути подаци испраћени су и статистичким бројкама. Живимо у времену када друштвене мреже представљају свакодневницу и најбржи проток информација. Звездин маркетинг тим се труди да богатим садржајем који пласира свакодневно информише, забави и анимира огромну базу навијача коју поседује. На фејсбуку званични профил КК Црвена звезда премашује бројку од 463.000 лајкова, на инстаграму има више од 74.000 пратилаца, а од недавно Звездин твитер профил премашио је бројку од 50.000 пратилаца што представља бројке за понос, циљеве којима смо тежили, али са којима се незадовољавамо.

Са поносом истичемо да је у збирним статистикама свих друштвених мрежа КК Црвена звезда шести клуб у Европи! У том сегменту Звезда је испред многих великана који располажу много већом базом људи у својим земљама, али и знатно већим буџетима и средствима које су у могућности да издвоје за маркетинг. Испред Црвене звезде су само гиганти Реал Мадрид, Барселона, Фенербахче, ЦСКА и Олимпијакос, а иза Панатинаикос, Бајерн, Ефес, Галатасарај, Макаби, Жалгирис и многи други.

Све наведено позиционира КК Црвена звезда на висине које је одувек и заслуживала својом величином. Такође, представља и магнет за лидере у својим областима те је тако најпознатији произвођач спортске опреме Нике успоставио сарадњу са Звездом у трајању од две године.

Бренд какав је Црвена звезда носи представља обавезу да се увек тежи вишем и никада не задовољава постигнутим. Поносни смо, али желимо више, а таква амбиција је и донела резултате.

Постављамо нове циљеве, њима тежимо и настављамо да их остварујемо.

Претходни текстЛазић: Верујте у нас
Следећи текстЦрвена звезда – Бачка 3:1