Милојевић: Сви играчи су стандардни

76

Са осмехом на лицу и чини се без бола у леђима, тренер Црвене звезде, Владан Милојевић дочекао је крај меча против Бачке.

Млади стручњак сигурно је задовољан новом, петом победом свог тима који је на тај начин задржао лидерску позицију на табели домаћег шампионата.

Задовољан сам победом. Момци су испоштовали све што смо се договорили, постигли три гола по данас тешком терену на нашем стадиону. Већ сам рекао да су код мене сви играчи стандардни, и наставићемо са ротацијама тима и убудуће. Желимо да сви буду разиграни и у форми – навео је Милојевић.

Звездин тренер истакао је значај меча који његови изабраници играју у четвртак али и апострофирао још једну чињеницу са меча против Бачке.

Не треба наглашавати и стварати додатни притисак најавом сусрета са Краснодаром. Свесни смо шта тај двомеч може да нам донесе, али идемо тамо да дамо све од себе, да се покажемо у правом светлу, па ћемо видети после утакмице у Београду, за шта је то довољно – рекао је шеф стручног штаба Црвене звезде и додао:

Моја лична и жеља клуба јесте да афирмишемо младе играче из наше школе. Данас их је било доста у утакмици против Бачке. Желимо да тај тренд наставимо, да се ослонимо на комплетан играчки погон и да стварамо велике играче за велика дела – закључио је Милојевић.

Претходни текстЦрвена звезда – Бачка 3:1
Следећи текстРачић: Дуго сам сањао овај тренутак