Срнић: За Бранка!

115

Победу од 5:0 над Радником изабраници Владана Милојевића посветили су свом повређеном саиграчу Бранку Јовичићу и још једном показали какво пријатељство влада у свлачионици Црвене звезде.

Као што је и писало на нашим мајицама, ово је победа за Бранка. Свима нам је много криво што се повредио, јако нас је потресао тај догађај. Бранко нам недостаје како на терену, тако и у свлачионици. Даћемо све од себе да још једну лепу победу забележимо за њега, само овог пута у Лиги Европе. Играћемо за Бранка свим срцем и, надам се, посветити му најлепшу победу следеће недеље – рекао је Срнић.

Славољуб Срнић на мечу у Сурдулици постигао је пети гол у сезони.

Ја само ћутим, радим и постижем голове. Морам да признам да ми није било баш лако да се упишем у листу стрелаца на данашњој утакмици. Доналд ми је изузетно прецизно додао лопту и сама завршница акције ми није представљала проблем, али требало је добрим кретањем доћи у тако изгледну ситуацију.

Звездин крилни играч осврнуо се и на игру своје екипе у Сурдулици.

После нашег другог гола Радник је доста пао у игри, то се види и по аутоголу који су постигли. Ми смо испоштовали договор из свалчионице на полувремену, а он је гласио да морамо у првим минутима наставка да затресемо мрежу. Врло брзо смо стигли до поготка и много ме радује што се нисмо ту зауставили, већ су навијачи могли да виде још три гола до краја сусрета.

Наредни изазов фудбалере Црвене звезде очекује већ за три дана када на свом терену дочекују екипу Бачке.

Овако убедљива победа нам много значи за самопоуздање, посебно у тренутку када пред собом имамо много изазова. Долази нам Бачка, а већ нам се приближава и европски сусрет са Краснодаром, тако да нас све радује што смо расположени за голове и надигравање. Морамо да будемо максимално фукусирани пред сваку утакмицу, није лак овај ритам када су ту и европске и првенствене утакмице. Ипак, ми смо Звезда и увек морамо да побеђујемо – поручио је Срнић.

Претходни текстКапитен на тренингу црвено-белих
Следећи текстБоаћи: Делимо исту визију