Доналд: Супериорно!

81

Фудбалери Црвене звезде забележили су четврту победу без примљеног гола у прва четири кола Суперлиге Србије. Овог пута резултатом 5:0 савладали су Радник у Сурдулици.

Одлична утакмица за нас. У првих десетак минута смо опипавали игру противника, а потом смо успоставили свој ритам. Друго полувреме је било заиста атрактивно и лепо за гледање, верујем да су навијачи уживали, а то је и најважније. Због њих играмо фудбал. Мислим да се после аутогола противник предао, нису могли да се издигну након те грешке. Надиграли смо их, а то крајњи резултат и показује – рекао је Доналд.

У данашњој убедљивој победи Звездин везиста постигао је други гол у сезони, а први у домаћем шампионату.

Моју игру су до сада красили углавном јаки ударци са дистанце, али увек је лепо када пробате нешто ново. На одлично додавање Алелсандра Пешића, успео сам, непосредно испред голмана, да затресем мрежу. Сваки гол је важан и изузетно сам срећан што сам данас био прецизан. Знали смо да морамо одмах по почетку другог покувремена да притиснемо противника како бисмо мирно привели утакмицу крају, али ни сами нисмо очекивали да ћемо бити овако убедљиви.

Леп гест наших првотимаца обележио је почетак утакмице. Изабраници Владана Милојевића изашли су на меч у мајицама са поруком за свог повређеног саиграча Бранка Јовичића.

То је била идеја читаве екипе, желимо на сваки начин да му покажемо да смо уз њега и да му пружимо подршку. Он је нови играч, али врло брзо је свима нама, као и навијачима, прирастао за срце због своје пожртвоване игре. Посвећујем му победу и чврсто верујем да ће нам се вратити још јачи – поручио је Доналд.

Претходни текстКосановић: Убедљиво и без примљеног гола
Следећи текстКапитен на тренингу црвено-белих