Боаћи: Делимо исту визију

76

У врло згуснутом распореду такмичења фудбалери Црвене звезде немају много времена за прослављање победа. Јучерашњи тријумф над Радником од 5:0 је прошлост, а изабраници Владана Милојевића окрећу се наредном противнику Бачкој, која им долази у госте у недељу у оквиру петог кола Суперлиге Србије.

Увек је лепо бити у тиму где сви радите заједно и где сви имате исту визију. Осећам се одлично поред својих саиграча на терену, ни у једној екипи се нисам тако добро уклопио. Захваљујем се Богу на победи која је дошла у врло важном тренутнку за нас. Изузетно нам је битно да одржавамо континуитет добрих игара, посебно сада када имамо много важних утакмица испред себе. Када је синоћ судија одсвирао крај у Сурдулици своје мисли сам окренуо ка наредном противнику, сада нас занима само Бачка. Размишљамо о томе како да победимо што убедљивије и да и даље наше мрежа остане запечаћена у домаћем шампионату – рекао је Боаћи.

Након седам голова у европским квалификацијама, на мечу против Радника у Сурдулици Звездин нападач постигао је прве голове у домаћем шампионату.

Драго ми је што сам отворио сезону голова и у Суперлиги, и то са два поготка. Надам се да је ово само почетак дуге и успесне сезоне у којој ћу својим головима помоћи екипи да на крају славимо освајање шампионске титуле. Већ сам показао од старта сезоне да се одлично сналазим у ударцима са беле тачке, не фали ми сигурности. Када узмем лопту у руке знам где желим да заврши и то се увек и оствари. Други гол на јучерашњој утакмици био је атрактиван што ми је изузетно драго, јер волим да забавим публику.

Као и на свакој утакмици, нашој екипи су и на гостовању у Сурдулици дванаести играч биле Делије.

Велику улогу у нашој јучерашњој победи, као и у свакој претходној, имали су наши навијачи. Они су фантастични, без њих ми не бисмо били овако велики и успешан клуб. Саиграчи су ми рекли да су навијачи на трибини истакли паролу подршке за Бранка Јовичића. То је пелеп гест и још једном су ме оставили без текста. Хвала им на томе – поручио је Боаћи.

Претходни текстСрнић: За Бранка!
Следећи текстМатиас Лесор ново појачање Црвене звезде мтс!