Радоњић: Тимски дух кључ успеха

51

Талентовани млади фудбалер Немања Радоњић добија све већу минутажу у екипи Црвене звезде. Од првог минута нашао се на терену на мечу против Чукаричког.

Срећан сам и задовољан, пре свега зато што играм. Нисам имао континуитет игара у протеклом периоду, тако да ми много значи што од тренера Милојевиа добијам шансу, а посебно то што сам у претходном колу провео на терену свих 90 минута. Задовољан сам оним што сам показао на мечу, није лоше за почетак, а надам се да ми тек предстоје добре партије у црвено-белом дресу. Од када сам овде добијам подршку са свих страна и то ми заиста много значи за самопоуздање – рекао је Радоњић.

Тимски дух и хемија која постоји међу играчима ван терена су узроци добре игре изабраника Владана Милојевића.

За сада све иде одлично и најбитније је да наставимо са добрим партијама. У домаћем првенству још увек нисмо примили гол, а доста смо ефикасни и то најбоље показује колико се на терену сви држимо заједно. Сви заједно се и бранимо и нападамо и зато и имамо овако добру гол разлику. Одлична атмосфера која влада у свлачионици преноси се и на терен и зато тако добро функционишемо. У наредних неколико недеља имамо густ распоред. Већ за два дана очекује нас ванредно коло у коме играмо против Радника у Сурдулици и потпуно смо фокусирани на тај меч. Даћемо све од себе да још једном потврдимо свој квалитет и да докажемо да су ови резултати само почетак једног дугог и успешног низа.

Радоњић се осврнуо и на претходни меч у коме је његова екипа победила Чукарички резултатом 3:0.

Можда сам ја најбоље знао колико тешког противника имамо наспрам себе, пошто сам претходну сезону провео у Чукаричком. Мало сам помогао тренеру у свлачионици док смо припремали меч, зато што можда и најбоље познајем све играче. Испоставило се да смо одлично урадили тактички део. На терену смо испоштовали све што нам је тренер Милојевић говорио у свлачионици и на тренинзима и зато крајњи исход и јесте био у нашу корист – поручио је Радоњић.

Претходни текстМиленковић: Пресрећна сам због дебија и медаље
Следећи текстРакићевић: Предстоји нам тежак рад