Пешић: Голови заслуга читаве екипе

49

Александар Пешић је већ у прва три кола Суперлиге Србије оправдао све епитете који су ишли уз његово име када је долазио у Црвену звезду. На јучерашњем мечу против Чукаричког постигао је два поготка и тако постао играч који се на свакој утакмици у домаћем првенству уписао у листу стрелаца и забележио скор од четири гола.

Мене си изгледа голови јуче хтели из игре. Нисам постигао погодак из пенала, али битно је да сам само неколико секунди након тога поправио ствар. Дошао је и гол у другом полувремену, након кога је све било много лакше. За сваки погодак је заслужна добра игра целе екипе, ја сам је само крунисао. На срећу, јуче сам то успео да урадим два пута. То много значи за самопоуздање, не само мени, већ целој екипи. Поново смо победили, били смо ефикасни, и оно што много радује, поново нисмо примили гол. Надам се да ћемо наставити овакав низ – рекао је Пешић.

Црвена звезда у јучерашњем мечу надиграла екипу Чукаричког.

Увек је тешко играти утакмицу само неколико дана након европског сусрета, посебно након победе. Јуче је и време било јако тешко за игру, али све су то ствари које смо успешно превазишли и освајањем три бода остварили свој циљ. Чукарички је по мом мишљењу једна од бољих екипа Суперлиге, са одличним тренером. Добро су стајали на терену у првом полувремену, играли су оштро, али ми смо све то успели да неутралишемо. Сада су нам мисли окренуте ка наредном мечу у првенству, чека нас пут у Сурдулицу и максимално смо фокусирани на тај дуел.

Звездин нападач искористио је прилику да још једном пружи подршку свом саиграчу Бранку Јовичићу.

Читава утакмица остала је у сенци Јовичићеве повреде. Без сумње ће нам много недостајати на терену, за кратко време показао је огроман квалитет у нашим редовима. Сада је најбитније да се он опорави, сви смо уз њега, видим да му подршка стиже са свих страна и верује да ће му све то бар мало олакшати опоравак – поручио је Пешић.

Претходни текстЗвездине даме кренуле у нову сезону
Следећи текстПротив Радника у четвртак