Милојевић: Победа за Бранка

49

Убедљива победа и игра Црвене звезде у мечу трећег кола првенства Србије против Чукаричког остала је у сенци повреде Бранка Јовичића коме по првим проценама следи дужа пауза.

По завршетку сусрета Владан Милојевић такође је истакао да је повреда неуморног везисте детаљ који је обележио данашњи сусрет.

То је фудбал. Да сам знао да ће се повредити сигурно бих га изоставио из тима али такве ствари је немогуће предвидети. Овај тријумф посвећујемо Јовичићу – емотивно је прокоментарисао Владан Милојевић.

Милојевић је навео да је на полувремену у свлачионици било много емоција када је екипа чула за озбиљност његове повреде.

Сазнали смо на полувремену и било је доста емоција. Честитао бих мојим играчима на менталној јачини. Стаћемо иза њега и радује ме што су сви уз њега, ово је баш лош тренутак. Морамо да се прилагођавамо, живот тече даље – казао је Милојевић.

Када је реч о самој утакмици, Милојевић је казао да је била нервозна, а да је његова екипа покушавала да одржи ритам.

Неке ствари не можете да објасните, али се добро завршило по нас и идемо даље. Знали смо да ће бити тешко, без обзира на то што је било 3:0 за нас. Играли смо добро, заслужено победили.

Претходни текстЈуниори Србије прваци Европе!
Следећи текстСтојковић: Првенац за Јовичића