Пешић: Да оправдамо предност из Београда

66

Изабраници Владана Милојевића на гостовање прашкој Спарти иду након победе над Радом у мечу Суперлиге Србије.

Звездин шпиц Александар Пешић наглашава да је након добрих резултата самопоуздање у екипи порасло, што може да радује све навијаче пред меч трећег кола квалификација за Лигу Европе.

Три бода са Бањице нам много значе пред пут у Праг. Атмосфера у екипи је од самог почетка припрема била фантастична, свака победа нам улива додатно самопоуздање и то се рефлектује и на терен. Мислим да је ово била одлична увертира за важан меч који нас чека у четвртак. Имамо добар резултат и сада је на нама да на најбољи начин искористимо предност коју смо стекли у Београду – рекао је Пешић.

Друга утакмица у домаћем првенству и друи гол за Звездиног нападача Александра Пешића. Овог пута у самом финишу меча матирао је голмана Рада Марковића.

Три бода у домаћем првенству су нам врло важна. Нисмо их лако освојили, Рад је био изузетно дефанзино оријентисан, што ме није зачудило јер се свака екипа брани против Звезде. То је наш велики терет, сви се против нас бране са петорицом играча у последњој линији. На Бањици нам и терен није био савезник, мало је лошији, али исти је био и за нашег противника. Драго ми је што сам у 92. минуту успео да савладам голмана Рада и да потврдим нашу победу.

Меч на Бањици Црвена звезда играла је у нешто измењеном саставу у односу на прву утакмицу са прешком Спартом.

Добро је да имамо довољно играча и да можемо да комбинујемо саставе. Много нам значи што имамо готово две екипе и што тако можемо да парирамо својим протиницима и у првенству и у Европи. Радује ме што смо на оба фронта подједнако успешни – поручио је Пешић.

Претходни текстСасвим лично са Вујадином Савићем
Следећи текстНикола Радичевић у Црвеној звезди!