Звездаши сложни – Уз навијаче све је лакше

44

Дан након победе над прашком Спартом од 2:0 наши фудбалери једногласно истичу једно – атомсфера коју су направили навијачи носила их је на терену и у великој мери помогла да сви заједно напусте стадион са осмехом.

Поносан сам на све момке који су јуче били на терену и на клупи, као и на наше навијаче који су дошли на стадион јер је владала изузетно позитивна атмосфера и верујем да тако можемо до великог успеха. Навијачи су нам дали додатну снагу, носила нас је њихова подршка и у овој победи је њихова заслуга велика. Резултат од 2:0 је велики капитал пред пут, најбитније је да нисмо примили гол, то нам обезбеђује много мирнији пут у Праг, али свесни смо да још ништа није завршено и не смемо да се опустимо – поручио је Савић.

Мичелу Доналду на јучерашњем мечу указана је велика част. Са капитенском траком на руци, као први странац капитен Црвене звезде од почетка званичног меча, предводио је своју екипу до победе.

Утисци после утакмице су фантастични, одиграли смо добро и имали прилику да победимо још убедљивије. Изузетно сам поносан што сам ушао у историју овако великог клуба. Капитенску траку носим са поносом.То је огромна одговорност, али ја сам увек исти у односу са играчима, после победе сам им честитао као што то увек и урадим, а на терену се сви пођеднако трудимо да мотивишемо једни друге – рекао је Доналд.

Свој деби за Црвену звезду на јучерашњој утакмици забележио је Милан Борјан.

Морам да истакнем огромну захвалност навијачима што су ми деби учинили незаборавним. Нестваран је осећај био синоћ бити на Маракани, један фудбалер не може ништа више од овог да пожели. Већ у тунелу сам се најежио када сам чуо наше навијаче, не могу да вам опишем осећај када чујете целу Маракану као навија. Много ми је драго што смо се одужили навијачима победом. Наравно да сам најсрећнији што нисмо примили гол, захваљујући целој екипи која је дефанзивно играла перфектно. Офанзивно су видљиви резултати, два гола, а могло је и више. Ипак, презадовољни смо оним што смо урадили. Сви у екипи су ме прихватили одлично, влада заиста фантастична атмосфера и то се и види на терену — закључио је Борјан.

Претходни текстЗвезда ТВ | Све што смо желели, све што смо хтели
Следећи текстОмладинци на турниру у Базелу