Милојевић: Ништа није решено

54

Шеф стручног штаба Црвене звезде Владан Милојевић честитао је после утакмице својим фудбалерима на великој победи.

Честитам фудбалерима Црвене звезде јер су они протагонисти ове победе. Била је изузетно тешка утакмица, знали смо да ће нам противник бити једна озбиљна екипа, и тако смо се и припремили. Мислим да смо се добро спремили и да је утакмица од 1. до 90. минута ишла како смо ми желели. Не желим еуфорију и мислим да јој нема места. Знам да смо такав народ да ћемо гледати на нешто или као на скроз бело, или скроз црно. Није тако. Одморићемо се, очекује нас првенство, а потом нас очекује јако тешко гостовање у Прагу, имамо времена да се припремимо, да анализирамо. Честитам играчима на изузетној борбености, она мора да буде присутна у свакој утакмици, без обзира на име противника. Захвалио бих се и дивној публици која нас је носила свих 90 минута, мислим да су наши играчи то заслужили — рекао је Милојевић.

Звездин тренер се слаже са констатацијом да ће оваква победа много екипи значити на пољу самопоуздања.

Свака победа спортисти много значи, а ми смо спортисти. За то тренирамо, нарочито у оваквом клубу, са оваквом историјом. Радост наших навијача нама даје мотив да будемо још бољи. Сматрам да можемо бити и бољи, увек. Треба нам мало времена, а рекао сам да у фудбалу једино времена никада немамо. Све хоћемо одмах. До сада смо максимално искористили време које смо имали, на нама је да тако наставимо. Самопоуздање је јако важно у животу, и мислим да је Звезда после свега што је прошла направила велики помак на самопоуздању. Играчке вредности нису спорне, оне се виде, али треба играчи више да верују у себе, да верују и да су бољи него што јесу — рекао је Милојевић.

Звезда је могла и убедљивије да победи, али Милојевић је задовољан резултатом.

Ја сам неко ко не жалим ни за чим. Задовољан сам резултатом, али он још увек ништа не гарантује, чека нас озбиљан противник наредног четвртка — сматра Милојевић.

Претходни текстКанга: Исто овако у реваншу
Следећи текстСтојковић: Агресивни и борбени захваљујући навијачима