Ветерани Звезде гостовали у Шипову

119

Секција ветерана Црвене звезде јуче је посетила Републику Српску. Легенде нашег клуба одиграле су ревијалну утакмицу против ФК „Горица“ из Шипова.

Гостовање Црвене звезде донело је много радости локалном становништву. Трибине је испонило готово 2000 навијача који су дошли да поздраве и подрже нека од највећих имена која су градила богату Звездину историју. Караси, Боровница, Остојић, Благојевић, само су неке од чувених играча који су дошли да позраве црвено-беле навијаче.

Повод за овај леп сусрет био је обележавање десетогодишњице навијачке група Делије Шипово који су пожелели да њихову прославу увеличају наши ветерани.

Дружење и радост коју је гостовање Звезде донело у Шипову бацило је резултат утакмице у други план. Ипак, забележено је да је Црвена звезда победила резултатом 3:1. Наша екипа наступила је у саставу: Радуловић, З. Мандић, Николић, Д. Мандић, Виторовић, Боровница, Крњевац, Караси, Бурсаћ, Тинтор, Николић.

Троструки стрелац за нашу екипу Владимир Тинтор истакао је да се нада да ће ово гостовање постати традиција.

Ово је можда и најлепше наше гостовање, радујемо се сваком одласку у Републику Српску. Дочек који су нам навијачи у Шипову приредили је заиста незабораван. Ово значи нама пођеднако колико и нашим навијачима. Што се саме утакмице тиче, морам да похвалим своју екипу и да честитам противнику на одличној и фер борби — рекао је Тинтор.

Претходни текстАџић: Спремно чекам своје минуте
Следећи текстЗвезда против Чеха