Милојевић: Победа професионализма

51

Шеф стручног штаба Црвене звезде Владан Милојевић био је задовољан после победе над екипом Радничког, и то из више разлога.

Играли смо тешку утакмицу пре четири дана, а данас је било веома спарно. Потребно је доста енергије да би се утакмица одрадила на правом нивоу, поготово свих 90 минута. Циљеви Црвене звезде су велики, желео сам да видим понашање мојих играча након те утакмице у четвртак, занимало ме је како ће се окренути ка првенству. Мислим да је остварена једна победа професионализма, могли смо и убедљивије да победимо, али имамо и још доста ствари које можемо да променимо. Честитам и играчима Радничког који су се борили, нису ниједног тренутка вадили белу заставу. Види се да су млади играчи, Раднички иде у правом смеру и ја им желим све најбоље, мислим да град Ниш до заслужује. Хвала и навијачима на подршци, и позивам их да наставе да бодре ове момке јер им то много значи — рекао је Милојевић.

Звездин тренер је истакао и да ће наставити да кроз утакмице пружа шансу већем броју играча.

Желим што већем броју играча да дам прилику, да их разигравам. Немамо много времена, и то што смо имали је исцурело. Морамо поједине играче да разигравамо кроз такмичарске утакмице, а то није лако јер увек постоји фактор притиска и грешке. У наредним утакмицама ћемо, колико можемо, покушавати да разигравамо и друге играче, и важно је да они подигну физичку припрему како би уопште и могли да пруже максимум — закључио је Милојевић.

Претходни текстЦрвена звезда – Раднички Ниш 3:0 (1:0)
Следећи текстПешић: Гол посвећујем породици