Фудбалери продају сезонске карте

58

Продаја сезонских карата увелико траје, а све навијаче који сутра дођу у сервис за чланство чека и једно изненађење.

Уколико још увек нисте набавили своју сезонску карту, прави је тренутак да у уторак, 25. јула, дођете у сервис за чланство. Осим што се дуел трећег кола квалификација за Лигу Европе између Црвене звезде и Спарте из Прага ближи, сутра од 14 часова гости сервиса за чланство, а уједно и ваши домаћини биће фудбалери Црвене звезде.

Наиме, Вујадин Савић, Филип Стојковић и Лука Аџић сутра од 14 часова продаваће навијачима сезонске улазнице. Уколико осим сезонске карте желите и аутограм или фотографију са неким од наших фудбалера, дођите и искористите ову јединствену прилику!

Цене сезонских карата за сезону 2017/18 су следеће:

Север — 3,500 рсд;
Исток — 5,500 рсд;
Запад — 6,500 рсд;
ВИП — 60,000 рсд;

Породичне сезонске карте за источну и западну трибину коштају 500 рсд више уколико су +1, 1000 рсд уколико су +2 и 1500 рсд уколико су +3.

Сви прошлогодишњи власници годишњих карата могу да остваре попуст од 500 рсд на пуну цену сезонске карте. Такође, сви навијачи који донесу ваучере које су добијали на последње три првенствене утакмице претходне сезоне, остварују додатних 10, 20 или 30% попуста на пуну цену. Ови ваучери не важе једино за породичне сезонске карте.

Претходни текстПредстављен Милан Борјан
Следећи текстГради се нова омладинска школа