Топе, добродошао кући!

99

Прослављени репрезентативац и легенда Црвене звезде и српске кошарке вратио се својој кући из које, истини за вољу, никада није ни одлазио. Миленко Топић биће први помоћник Душану Алимпијевићу у походу на нове успехе црвено-белих.

Упоредо са представљањем новог шефа стручног штаба Црвене звезде мтс, Душана Алимпијевића, у клуб је поново дошао и Миленко Топић. Та вест је одјекнула у јавности, а како и не би када је Топић још као играч остављао без даха и брзо улазио под кожу не само Звездаша, већ и свих љубитеља кошарке.

Прослављени репрезентативац, легенда Црвене звезде и српске кошарке вратио се својој кући из које, истини за вољу, никада није ни одлазио. Сви гости Звездиних утакмица у дворанама “Александар Николић“ и “Комбанк арени“ могли су редовно да виде једну велику легенду како на трибини стоји потпуно скромно, осећајући се као један од нас и давајући безграничну подршку црвено-белим кошаркашима.

Време је да поново сиђе на терен, а овог пута ће дрес и патике, заменити за одело и ципеле. Прегршт трофеја од којих се издвајају титула државног првака са Црвеном звездом 1998. године и репрезентативна одличја која је приграбио када год би наступао за тадашњу репрезентацију Југославије, сведоци су Топићевог богатог искуства. Сигурно је да ће нова Звездина генерација имати много тога да научи од Миленка Топића.

Топић је рођени шампион и зато смо као клуб поносни што је један од нас. Велики ас, феноменалан кошаркаш и још већи човек – Топе, добродошао кући!

Претходни текстМанојловић у Хетафеу
Следећи текстЦрвена звезда је добила свог 35. тренера у историји