Милојевић: Заслужено смо прошли даље

73

Шеф стручног штаба Црвене звезде Владан Милојевић рекао је после утакмице са Иртишом да је резултат оно што је најважније у овом тренутку.

Желим да се захвалим колеги на лепим речима. Припремајући се за Иртиш, схватили смо да су врло дисциплинована екипа, и то смо знали од првог тренутка. Мислим да смо заслужено прошли, али било је тешко и мислим да можемо да извучемо поуке. Иртиш је од првог до 90. минута био изразито дисциплинован. Галатасарај је данас испао, што је велико изненађење, и што показује да данас сви играју фудбал — рекао је Милојевић и додао да ће бити још одлазака и долазака, и да ће екипа морати да се припрема и уиграва у исто време док игра квалификације.

Према Милојевићевом мишљењу, има још много простора за напредак.

Никада од мене нећете чути да сам поптуно задовољан. Свака утакмица је прича за себе, а ми увек имамо шта да исправимо. Сада се враћамо у нашу лигу где је моја филозофија мало другачија, а за њу је потребна добра физичка припрема, треба времена и простора. Мислим да ћемо из утакмице у утакмицу да напредујемо. Резултат је оно што је нама данас било битно, и да наставимо да дижемо квалитет игре. То значи како у физички, тако и тактички. Незгодно је играти против овакве екипе која је у офанзивној поставци 3-4-3, а у дефанзивној 5-4-1. Задовољан сам са неке стране тиме што смо покушавали неке ствари да испољимо. Важно је и што нисмо примили гол, као и то што Иртиш није озбиљно успео да припрети. Понављам, увек има шта да се поправља, а зато постоје тренинзи.

Звездин тренер напомиње да се сада размишља само о Радничком.

У овом тренутку мислим да имамо времена. Сутра ћемо видети какви смо што се тиче играча, да ли има повреда и колико су физички спремни. Међутим, о Спарти не размишљамо. Прва наредна утакмица је Раднички, почиње нам првенство, имамо велике амбиције и верујте нам, у овом тренутку нико не размишља о Спарти — јасан је Милојевић.

Претходни текстЦрвена звезда – Иртиш 2:0 (1:0)
Следећи текстДоналд: Мој први гол из „слободњака“