Спектакл на Малом Калемегдану

77

На отвореним теренима КК Црвена звезда мтс на Малом Калемгдану одржан је још један спектакл у организацији ’’Red Bull’’-а. Победник турнира ’’Red Bull reign’’ је екипа Златибора која ће се наћи на завршном турниру у Вашингтону.

Још један истински спектакл одржан је на отвореним теренима КК Црвена звезда мтс на Малом Калемегдану. Терени међу зидинама историјске тврђаве још једном су били епицентар најбољег баскета у Србији. Иако смо годинама навикли на рововске борбе баскеташа у игри ’’1 на 1’’, ово лето нам је подарило нешто другачије.

Наиме, на турниру под називом ’’Red Bull reign’’ окупило се 48 екипа које су водиле жестоке борбе чак 14 сати. Почело је ујутру, од девет часова, а завршило се касно увече у 23 часа под рефлекторима Звездиних терена. У фантастичном амбијенту публика је направила одличну атмосферу. Сјајни потези одузимали су дах и измамили бројне аплаузе. Највећи од свих је добила екипа Златибора која је у финалу славила 21:9 и обезбедила визу за завршни турнир који ће се играти 14. септембра у Вашингтону. На тај начин Србију ће у престоници Сједињених Америчким Државама представљати екипа у саставу Никола Вујовић, Срђан Божић, Дејан Илић и Дамир Крсмановић.

Поред бројне публике на турниру је био присутан и Немања Недовић. Бивши првотимац Црвене звезде који не пропушта прилику да свако слободно време које уграби искористи да посети вољени клуб и његове утакмице, такође је и осведочени љубитељ ’’уличног баскета’’. Био је гост и минулих спектакла у заједничкој организацији Црвене звезде мтс , ’’Red Bull’’-а, „Nike“ и „Honor“.

Прошле године сам пратио 1 на 1 турнир, сада овај 3 на 3 и много је динамичније, први пут сам на оваквом турниру. Покушавам да ‘похватам’ правила, много се игра брже него у стандардној кошарци. Видим да се момци баш ‘цепају’ до краја – рекао је Недовић.

Црвена звезда мтс поносна је на сарадњу са ’’Red Bull’’-ом и на то што сваке године продубљује партнерство оваквим и сличним акцијама. Верујемо да ће се најбољи баскет и у наредном периоду играти у режији Црвене звезде и ’’Red Bull’’-а.

Претходни текстХвала Звездаши! Претпродаја сезонских до суботе
Следећи текстЗвезда најбоља на Интернационалној регати „Војводина опен“!